20.1.2014

Työpaikkailmoitusten Helmi?

Aamu alkoi työpaikkailmoituksia selailemalla. Jostakin syystä alla oleva työpaikkailmoitus osui muhevasti hermooni ja kimmautti ilmoille blogikirjoituksen reaktiona.

Haluan ehdottomasti jakaa tämän rekry-yrityksen laatiman työpaikkailmoituksen kanssanne. Poistin ilmoituksen lopusta vain email-osoitteen, jonne hakemukset pyydetään lähettämään sekä alusta tittelin.


         "HAETTAVA TITTELI                                                              
          Rekry-yritys x  etsii yhteistyökumppanilleen Paikkakunta"            


Onko tässä todellinen Työpaikkailmoitusten Helmi?
Entä mitä positiota ollaan täyttämässä? Jätä kommentteihin sivistynyt tietämyksesi haettavasta tittelistä.

Originaali työpaikkailmoitus löytyy TÄÄLTÄ. Haettava titteli on mainittu kommenteissa.


5 kommenttia:

 1. ...chain-account-business-master-über-manager???

  Mitähän tuo ihminen oikeasti tulee TEKEMÄÄN...? Siis konkreettisesti? Oli nimike nyt mikä hyvääns.

  Minäkin muuten tunnen numerot. Myös ideoita ja ajatuksia löytyy.

  VastaaPoista
 2. Puhutaan ympäripyöreesti ja sitten "koulutuksesi ja kielitaitosi tukevat tehtävän vaatimuksia". Millaisen tehtävän, missä tarkempi työnkuvaus? Millaista kielitaitoa haetaan, molemmat kotimaiset, venäjä, viro, englanti??

  Voin kanssa lähteä painelemaan kädenjälkiäni tuonne yritykseen.

  Oisko toimitusjohtaja?

  VastaaPoista
 3. Ei todellakaan ole mikaan helmi minusta tama ilmoitus, aivan liian ymparipyorea.Tama olisi vaatinut seurakseen tarkemmat tiedot kuten ylla olevissa postauksissa on tahdennetty.Tod nak hakevat talousjohtajaa mutta hyvin harvoin heilta myoskin loytyy HR taitoja eli tasta taitaa tulla pitka haku. Ja myoskin sen takia etta nain ymparipyoreeseen ilmoitukseen tulee satoja hakemuksia kun puoli maailmaa kokee tayttavansa nama kriteerit. En nae tallaisessa ilmoittelussa, joka koetaan jotenkin kovin seksikkaaksi tata nykya,,mitaan jarkea.

  VastaaPoista
 4. Tiedän tämän ilmoituksen! Ko paikka oli avoinna jo joulukuun alussa ja silloin siinä oli viimeinen hakupäivä (muistaakseni 13.1). Nyt on näköjään viimeinen hakupäivä poistunut! Näyttäisi siltä että yritys kerää hakijoiden profiileita eli dataa tietokantoihinsa, sillä tämän paikan lisäksi heidän sivullaan on auki neljä muuta positiota, jotak ovat myös olleet avoinna "pitkään"? Nimimerkillä, näinkö on?

  VastaaPoista
 5. Olen samaa mieltä kanssanne eli ilmoitus on aivan liian ympäripyöreä. Mistään ei oikein saa otetta ja konkretia puuttuu, kuten ensimmäinen kommentoija sanoi. Laitoin linkin siihen originaaliin ilmoitukseen kirjoituksen loppuun, mikäli joku haluaisi paikkaa vaikka hakea.

  Oikea vastaus oli: Hallintopäällikkö

  VastaaPoista

Mitä ajatuksia teksti herätti? Haluatko tarjota vinkkejä tai muuten antaa palautetta?