14.9.2014

283 ansioluettelomallia käyttöösi

Työ eLaman (nyk.Jopport) työnhaun kyselystä on käynyt ilmi, että ansioluettelon tekemiseen tarvitaan apuja. Joku haluaisi poiketa ns perinteisistä malleista erottuakseen edukseen ja joku toinen haluaa apuja ansioluettelon tekemiseen.

Ymmärrän täysin, sillä ansioluettelon tekeminen on haastavaa puuhaa. Uudenlaisen layoutin suunnittelu on über-haastavaa, ellei ole designeri tai taiteellisesti lahjakas. Pirteällä ja erilaisella CV:llä ehkä pystyisi erottautumaan muista hakijoista? Ehkä tarvitset simppeliä, perinteistä mallia?

Mikä tarpeesi onkaan, niin netistä löytyy ilmaiseksi ansioluettelon pohjia. Et tarvitse edes rekisteröityä sivustolle, vaan valitse sopiva mallin ja lataa koneellesi.

Latauksen jälkeen, muokkaat asiakirjan omilla tiedoillasi ja tallennat!


Ansioluettelo
275 ladattavaa ansioluettelomallia

Tästä linkistä pääset Hloom.comin tarjoamiin 283 word -pohjaisten ansioluettelomallien pääsivulle. Valikoimasta löytyy perinteisiä ja värikkäitä malleja, jotka ovat kaikki muokattavia.

Suomalaiseen makuun saattavat ovat hieman jenkkiläisiä, mutta poimi parhaat ideat ja itsellesi toimivin pohja!psssst. lataa tiedosto ainoastaan käyttämällä: "Click here to download" -linkkiä. Tuon punaisen rastin päällä olevaan kohtaan, on nimittäin sijoitettu harhauttavasti mainoksia.


(päivitetty 11.5.2016)


4 kommenttia:

 1. Postasin jokin aika sitten omassa blogissani liittyen tuohon työnhaun kyselyyn, tosin silloin en vielä tiennyt että tämän blogin kirjoittaja on sen takana. Kyselyyn vastaamisen jälkeen olen muuten jonkin verran muuttanut toimintatapojani ja aktivoitunut työnhaussa. Myös tästä blogista olen napannut oivia vinkkejä - kiitos niistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteestasi! Hienoa kuulla, että olet löytänyt täältä jotain vinkkejä työnhakuusi. Pyrin jakamaan tietoa, sillä verkostossa on voimaa ja toisaalta jaettaessa tietoa se jalostuu. Ehkä saamme kommenttien kautta uusia näkökulmia, uusia vinkkejä.

   Joka tapauksessa, kiitos sekä palautteestasi, joka lämmitti mieltäni sekä kyselyn jakamisesta omalla sivustollasi!

   Poista
 2. Sama! On hyvä peilata omia piintyneitä, hyväksi luulemiaan työnhakutapoja uuteen tietoon. Ehkä tässä jotain voisi kehittää, kun hakemuksia on lähtenyt maailmalle toistasataa ja haastattelu on napsahtanut kohdalle ehkä kahdesti....

  VastaaPoista
 3. Tänään löysin blogisi ja olen sitä lueskellut. Monia hyviä vinkkejä sain poimittua täältä. Varsinkin tämä ansioluettomalli posti on hyvä ja aidosti auttaa! Kiitos!!

  VastaaPoista

Mitä ajatuksia teksti herätti? Haluatko tarjota vinkkejä tai muuten antaa palautetta?