22.5.2014

Täydellinen vahvistusviesti

Jätettyäsi hakemuksen johonkin avoimeen paikkaan saat yleensä vahvistusviestin, jossa kiitetään hakemuksestasi. Siis yleensä, sillä omien havaintojeni perusteella 28% työnantajista ei ole reagoinut mitenkään vastaanotettuaan hakukirjeeni. Shame on you!

Haluan nostaa viime vuoden arkistoista esille, minua eniten ilahduttaneen vahvistusviestin. Mielestäni se oli esimerkillinen ja antoi heti alkumetreillä positiivisen kuvan ko yrityksestä.Lähetin avoimen hakemuksen ko yritykseen marraskuussa 2013 ja samana päivänä sain tämän vahvistusviestin.

Arvaatko, miksi se oli lähes täydellinen? Mikä meni pieleen?

5 kommenttia:

 1. Jos automaati-replyllä vastataan noin, niin eihän tuossa ole mitän järkeä. Luetellaan vielä kesäkiireet marraskuussa.

  VastaaPoista
 2. Minua ei ainakaan tuollainen vastaus lämmittäisi yhtään! "...response times could be better..." Vaihtaisin tuon heti sanaan shorter tai faster. Mitä ovat paremmat vastausajat? Kökköä on koko teksti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikesta huolimatta tämä oli selkeästi kaikkein paras vahvistusviesti, jonka viime vuonna sain. Se kertoo omaa kieltään.

   Poista
 3. Tönkköä kielenkäyttöä. Suomalainen suoraan kääntänyt suomesta englanniksi.

  Tosiaan, viitata nyt kesäkiireisiin marraskuussa. Hohhoijaa.

  Ja ei ole mitään järkeä toitottaa viikon vastausajasta kun siinä surkeasti epäonnistutaan. Parempi olisi olla ihan hiljaa tavoitteistaan.

  Ja siinä vaiheessa kun hakija on jo hakemuksensa lähettänyt, antaa nyt neuvoa hyvän hakemuksen kirjoittamisessa. Ei ole yritysten tehtävä kouluttaa hakijoita hyvään työnhakuun, kyllä hakijalta sen verran pitää löytyä oma-aloitteisuutta, että itse hakee tietoa siitä, miten kirjoittaa hyvä hakemus, ennen hakemistaan.

  VastaaPoista

Mitä ajatuksia teksti herätti? Haluatko tarjota vinkkejä tai muuten antaa palautetta?