Tervetuloa sivuilleni!

Blogin tarina alkaa vuodesta 2013, jolloin päätin heittäytyä eLämän pyörteisiin ja irtisanouduin vakituisesta työpaikastani. Jätin taakseni vilkkaasti pyörivän oravanpyörän, pitkät työpäivät, kansainvälisen ja tehokkuusajattelulla varustetun työtehtävän. Otin askeleen tuntemattomaan, sillä halusin vaihtaa alaa, halusin jotain uutta.

Mietin ratkaisua pitkään, mutta
mikään ei muutu jos mitään ei muuta.
Niinpä irtisanouduin. Huomasin pian, että työnhakeminen oli muuttunut vuodesta 2010, vaikka oli vasta vuosi 2013. Moni kolleegani ja ystäväni joutui yt-neuvotteluiden ristiaallokkoon ja uudeksi työnhakijaksi, jopa kolmenkymmenen vuoden työuran jälkeen. Näistä syistä aloin kirjoittamaan työnhausta, kiillottamaan työnhaun haarniskaa ja herättelemään pölyttyneitä mielikuvia työttömistä ja työnhausta - siksi perustin blogin.

Muutoksestani kumpusi blogille nimi eli Työ eLama, jolla viittasin työhön ja lamaan. Toukokuussa 2015 blogi sai uuden, muistettavamman nimen - Jopport.

Haluan edelleenkin auttaa työnhakijoita ja tarjota blogin kautta vinkkejä ja tsemppiä työnhakuun, vaikka olenkin jo työllistynyt. 

Työnhaun ohella rekrytointi kaipaa napakkaa ravistelua ja olemassa olevien kaavojen kyseenalaistamista. Ilman kyseenalaistamista ja keskustelua, ei pysty kehittymään. 

Jopportin tarkoitus on jakaa vinkkejä sekä nostaa esille ajankohtaisia aiheita työnhaun ja työelämän tiimoilta. #SharingIScaring on blogin motto!

Tervetuloa lukijaksi!
Terveisin, Maj

Mainos