Ansioluettelokone testissä

Sain ystävältä vinkin työpaikasta, joka oli kuin minulle tehty. Hakupäiviä oli jäljellä tasan kaksi ja edellisestä työhakemuksestani oli jo kolme vuotta aikaa eli ajantasaisia pohjia en tässä kiireessä löytänyt. Olen näppärä hakemaan tietoa netistä, joten turvauduin kuukkelin tuttuun olkapäähän ja sukelsin verkkoon.

CV Maker app
Hakutulosten alkuun ponkaisi  CVmaker. Sivusto mainostaa itseään ansioluettelokoneena. Siinä käyttäjä  syöttää tietonsa tekstikenttiin. Lopuksi sovellus näyttää yhdeksän erilaista ansioluettelomallia, jotka ovat täytetyt juuri täyttämilläsi tiedoilla. Voit valita itsellesi mieluisimman mallin. Palvelu näytti hyvältä ja ansioluettelomallit hyväksyttäviltä.

Aloin kiireessä täyttämään työ- ja koulutustietojani, olihan hakuaikaa ainoastaan muutama päivä jäljellä. Käyttöliittymä oli selkeä ja eteneminen oli nopeaa.

Loppuun päästessäni olikin - yllätys - maksun aika. Seitsemän päivän käyttöoikeus maksoi hieman alle neljä euroa. Sinänsä ei ylihinnoiteltu, mutta ikävä yllätys tässä vaiheessa. Tokihan valveutunut kuluttaja olisi tarkistanut koko nettisivun ja löytänyt etusivun alalaidasta hinnoittelumallin.

Maksoin siis neljä euroa ja huomasin että samalla sitouduin jatkuvaan laskutukseen 19,95e/kk. Kesti hieman aikaa, että löysin mistä pystyin perumaan tilauksen. Peruutus onnistui ja sain peruutusvahvistuksen myös sähköpostiin.

CV Makerin palvelu ei rajoitus pelkästään helppoon ansioluettelon tekoon, vaan palvelussa on myös hakukirjeen tekomahdollisuus. Hakukirjeen voi valita täsmäämään jo tekemääsi ansioluetteloon. Tällöin hakukirjeeseen täytetään järjestelmän toimesta kohtia, kuten nimesi ja osoitteesi. Lisäksi pohjassa on valmista teksti, joka ohjaa irjeen sisältöä ja jota voit itse muokata.

Avoimen hakemuksen hakukirjepohja on myös saatavilla ja sekin on muokattavissa. Lisäksi palvelusta pääsee hakemaan työpaikkoja. Nopealla silmäyksellä ne tuodaan palveluun indeed.com sivuston kautta.

Yhtä kaikki, CV Maker on ihan mielenkiintoinen uutuus itselleni. Ehkä seuraavaksi tutustutaan toiseen vastaavaan palveluun?

Kommentit

Mitä ajatuksia teksti herätti? Haluatko tarjota vinkkejä tai muuten antaa palautetta?

Mainos